Bungalow zwembad Civitella Casanova

Casa Bellisima

lunch met uitzicht
zwembad
zwembad
zeezicht
loungeset-veranda
3e slaapkamer met raam
2e slaapkamer met raam
badkamer
hoofdslaapkamer
hoofdslaapkamer
on-suiite-bathroom
plattegrond-huis-civitella-casanova

Bungalow met zwembad en 1,2 ha land. Sublieme vergezichten naar bergen en Adriatische Zee

Plaats: Civitella Casanova
Provincie: Pescara
Regio: Abruzzo
Land: Italië

Vraagprijs: € 135.000

Op een van de mooiste plekken van Abruzzo ligt het lieftallige vakantiehuis Casa Bellissima, omringd door veel groen en door zo’n 12.000 m eigen land. Het huis staat op een geweldige plek.

Zit je aan de kant van het zwembad, dan kun je de fantastische bergen van het Parco Nazionale Gran Sasso e Monti della Laga zien. Op 1.000 m hoogte ligt het geweldige langlaufskigebied van Villaceliera. ’s Zomers een fantastisch wandel- en fietsgebied.

Zit je aan de voorkant dan heb je uitzicht over vrijwel de gehele provincie Pescara tot en met de Adriatische zee.
Al verblijf je hier een jaar dan zul je elke dag iets nieuws ontdekken, te zien vanaf het terras.

Buiten leven en genieten in Civitella Casanova

Bungalow

De oude boerderij werd omgebouwd tot een zeer comfortabele woning van ca 130 m2.
Traditioneel gebouwd met dikke muren, zodat het warm is in de winter en koel in de zomer. Binnen zijn er 3 gerieflijke slaapkamers en 2 uitstekende badkamers met douches. De ruime woonkamer met open keuken en open haard is zeer comfortabel ingericht. Aan de voorkant is een prachtige serre aangebouwd. Een heerlijke plek met veel licht. Hier zit je met wat frissere dagen in voor- en najaar, maar ook ‘s zomers met alle ramen open geniet je hier van een heerlijke koele bries. Om altijd een plek in de schaduw te hebben is er een geweldige veranda aan de achterkant van het huis gebouwd. Het huis is in een uitstekende conditie..Naast de open haard is er een centrale verwarming met cv ketel op gas. Op het land is een grote gastank ingegraven.

Het huis ligt verscholen tussen mooie bomen en is bereikbaar via een eigen oprit. Bij het zwembad is een groot zonneterras. Het is mogelijk om een tweede huis te bouwen op het land.

Civitella Casanova en omgeving

Het mooie dorp met winkels, bars en restaurants ligt dichtbij. In de nabije omgeving zijn vele leuke en goede tot uitstekende sterrenrestaurants. In Abruzzo is eigenlijk geen slecht restaurant te vinden. Een lijst van aanbevolen restaurants zal voor u klaar liggen in het huis. Dichtbij zijn een sportcentrum met zwembad en een dierentuin. Wilt u een dag naar het strand dan is het dichtstbijzijnde 30 tot 35 min rijden door een prachtige omgeving. Aan te bevelen zijn de door prachtige pijnboombossen omzoomde zandstranden van Citta S. Angelo Marina, Silvi Marina en Pineto.
Vanaf Pescara zuid ligt de Trabocchi kust met haar schitterende baaien en zeer speciale vissershuizen. Op ca anderhalf uur rijden vindt u ook mogelijkheden voor de kinderen bij onze acquaparken.

Nationaal Park

Het prachtige Nationaal Park Gran Sasso e Monti della Laga ligt op een steenworp afstand. Een schitterende natuur en een unieke fauna staat borg voor een heerlijke vakantie in de natuur. Boven in de bergen vindt je Campo Imperatore, de beroemde hoogvlakte door de Italianen ook wel “Klein Tibet” genoemd. Daar kun je heerlijk wandelen, wilde paarden, schapen en vele andere dieren tegenkomen, genieten van de wilde natuur, bloemen en kruiden plukken en met de lunch koop je wat vlees wat je zelf op de klaarstaande BBQ kunt grillen. Het smaakt daar extra lekker. Er is een ruime keuze in locale vlees- en kaas specialiteiten. Zie ook http://www.gransassolagapark.it

Strand

Een dagje strand is makkelijk te doen. Je toert op rustige wegen door de heuvels naar de kust. Iedere bocht biedt een nieuw panorama. De Adriatische Zee is heerlijk en schoon (blauwe wimpel) om in te zwemmen. Voor de lunch neem je een lekkere vismaaltijd. De vis smaakt nergens zo lekker als aan de kust.

Pescara

Is de belangrijkste provincie met de populaire hoofdstad Pescara genoemd naar de rivier de Pescara.

Details

Price € 135.000
Adres C/Da Sant’Andrea 3, 65010
Civitella Casanova google maps: 42°22’04.6″N 13°52’05.3″E
Panoramic views fabulous
Annex y
Size of land or garden 1,2 ha Size of property 120 m2 (stone house) size of glass house ca 3,5 x 4,5 m2
Terrace y
Bedrooms 3 3
Bathrooms 2
Central heating y
Fireplace y
Floor tiled
Electricity y
Water y
Gas big tank
Condition ready furnished
Pooly
Surrounding
Beach 25 min drive by car
Ski area 15 min drive by car (cross country)
National or Regional Park 10 min drive by car
Rome 150 min drive by car
Pescara 40 min drive by car
Airport 40 min drive by car
Train station 35 min drive by car
Bus stop 4 min drive by car
Local restaurants 5 min drive by car
Local shops 5 min drive by car
Hospital 15 min drive by car
Download PDF